top of page

Vacature Stagair

Mediavormgever

Ben jij een ambitieuze mediavormgever in wording en wil jij ervaring opdoen in het creëren en onderhouden van een webshop? Ben je bedreven in het maken van professionele foto's en heb je een creatieve geest? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij klaar om je mediavormgeving skills naar een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie, inclusief motivatiebrief, cv en portfolio, naar info@thespecialguest.eu. Wij kijken uit naar je reactie!

Taken

- Het bouwen van een webshop met behulp van een builderplatform.
- Het maken van foto's voor de webshop in onze fotostudio, waarbij je zorgt voor                        professionele belichting en een aantrekkelijke compositie.
- Het ontwerpen en onderhouden van de webshop, waarbij je zorgt voor een fijne                      uitstraling en een gebruiksvriendelijke navigatie.
- Het werken in een leuk, fris en creatief team, waarin jij de mogelijkheid hebt om jouw            talenten verder te ontwikkelen en inspiratie op te doen.

2

Profiel

- Je volgt een relevante opleiding op het gebied van mediavormgeving, grafische                      vormgeving, webdesign of een vergelijkbare studierichting.
- Je bent creatief, hebt oog voor detail en een passie voor design.
- Je beschikt over uitstekende vaardigheden in het werken met een webshop                               builderplatform en hebt affiniteit met fotografie.
- Je bent zelfstandig, proactief en kunt goed samenwerken in een team.
- Je bent communicatief vaardig en kunt jouw ideeën en ontwerpen op een heldere                manier presenteren.

3

Wij bieden

- Een uitdagende stageplek waarin jij jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen en             verder ontwikkelen.
- Mogelijkheden om samen te werken met professionals uit het vakgebied en een netwerk      op te bouwen.
- Een inspirerende en creatieve werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief.
- Een plek waar je zelfstandig kan werken en jouw skills verder kan ontwikkelen.

bottom of page