top of page

Vacature Stagair Evenementenorganisatie

Ben jij een enthousiaste en gedreven student met een passie voor evenement organisatie? Wil jij ervaring opdoen in het plannen, coördineren en uitvoeren van evenementen? Kom dan stage lopen bij ons! Wij bieden een dynamische stageplek waarbij je actief betrokken wordt bij diverse evenementen en de kans krijgt om je creativiteit te laten bloeien.

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de evenementenwereld en wil je stage lopen in een energiek en creatief team? Stuur dan je sollicitatie, inclusief motivatiebrief en cv, naar info@thespecialguest.eu Wij kijken uit naar je reactie!

Taken

- Het assisteren bij het plannen en organiseren van evenementen, waarbij je                                 verantwoordelijk bent voor het opstellen en bijhouden van de planning.
- Het onderhouden van contacten met artiesten en andere betrokken partijen, waarbij je      ervoor zorgt dat alle afspraken helder gecommuniceerd worden.
- Het eventueel onderhouden van contacten met klanten, waarbij je hun wensen en                  behoeften zorgvuldig in kaart brengt en hierop inspeelt.
- Het waarborgen van een vlekkeloze uitvoering van evenementen, waarbij je ervoor zorgt      dat alles op rolletjes loopt en eventuele problemen snel en efficiënt oplost.
- Het werken in een vlot, fris en creatief team, waarin je samen met collega's ideeën                  uitwisselt en bijdraagt aan een succesvolle uitvoering van evenementen.

2

Profiel

- Je volgt een relevante opleiding in de richting van evenementmanagement, hospitality        of een vergelijkbare studierichting.
- Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met verschillende                        stakeholders.

- Je hebt een proactieve en hands-on mentaliteit en kunt goed omgaan met deadlines.
- Je hebt oog voor detail en kunt zorgvuldig plannen en organiseren.
- Je bent flexibel en stressbestendig, en kunt snel schakelen indien nodig.
- Je kunt goed prioriteiten stellen en hebt een helikopterview.

3

Wij bieden

- Een uitdagende stageplek waarin je kunt groeien en je vaardigheden verder kunt                  ontwikkelen.
- De mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij diverse evenementen en festivals.
- Een inspirerende en dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en het        ontplooien van je creativiteit.
- Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals in de evenementenbranche.

bottom of page