top of page
planten.HEIC

Zaalverhuur

Patio

dragonroom.jpg

Dragon room

bar.jpg

Bar & Lounge

blackbox.jpg

Black Box

Op zoek naar een fijne, bereikbare locatie voor een workshop, teambuilding, congres, vergadering of productie? Neem een kijkje in onze zalen. TSG Studios heeft alle faciliteiten die je zoekt. Wij ontzorgen jou. Van beamer tot welkomstcomité en aansluitend diner, wij regelen het en denken graag met je mee.

Patio
slangenprint.jpg
slangenprint.jpg

Patio

Ontdek de perfecte locatie voor jouw evenement bij ons! Met een sfeervolle patio, een prachtige binnentuin en hoogwaardige geluidsinstallatie, bieden wij de ideale setting voor jou bijeenkomst.

Onze ruimte is uitgerust met een spiegelwand, perfect voor repetities en workshops, en voor degenen die willen genieten van frisse lucht, hebben we zelfs een dak dat open en dicht kan!

Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring in onze

patio!

Afmetingen

6 X 10 M

Kopie van IMG_6038.jpg
Dragon room
slangenprint.jpg
Kopie van IMG_6977.jpg

Dragonroom

De Dragon Room is perfect om tot creatieve ideeën te komen. Het thema neemt je mee naar de andere kant van de wereld om zo

out-of-the-box te kunnen denken.

 

De intieme ruimte zit vol met Aziatische elementen. De rode lampions, bijzondere prints en parasols aan het plafond nemen je mee naar de andere kant van je gedachten. Op deze manier kan de Dragon room jouw brainstormsessies een flinke boost geven. 

Afmetingen
3,4 X 3,7

slangenprint.jpg

Bar & Lounge

Dompel uw gasten onder in de perfecte mix van warmte en verfijning in onze Bar & Lounge - de ideale locatie voor presentaties, vergaderingen, feesten en partijen.

 

Met zijn uitnodigende sfeer vormt onze ruimte het toneel voor onvergetelijke bijeenkomsten. Boek nu en ervaar het toppunt van gezellige elegantie voor uw volgende gelegenheid. Proost op onvergetelijke momenten!

Afmetingen

5 X 15 M

Kopie van IMG_6095.jpg
Bar & Lounge
slangenprint.jpg
BlackBox.jpg

BLACK BOX

De Black Box is een multifunctionele ruimte geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Denk hierbij aan presentaties, vergaderingen en festiviteiten. 

Deze ruimte is voorzien van alle benodigdheden zoals Wi-Fi, ondersteunende faciliteiten en niet te vergeten comfortabele stoelen. 

Afmetingen
10 X 4,3

Black box
bottom of page