top of page

Vacature Sales Medewerker Entertainment

Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Sales Medewerker met een passie voor entertainment, theater en creatieve concepten. Als Sales Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het succesvol verkopen van onze diensten, waaronder entertainment, theaterproducties, maatwerk kostuums en het aanbieden van concepten voor events. Je krijgt de kans om onze geweldig mooie locatie te promoten en te verhuren, inclusief de mogelijkheid om een fotostudio aan te bieden.

Taken

- Het actief genereren van nieuwe leads en saleskansen binnen de entertainmentindustrie    en eventsector.
- Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten, waarbij je proactief inspeelt op    hun behoeften en wensen.
- Het presenteren en verkopen van entertainmentopties, theaterproducties en creatieve        concepten aan potentiële klanten.
- Het adviseren en aanbieden van maatwerk kostuums aan individuen,                          ..               theatergezelschappen en eventorganisaties.
- Het verhuren van onze fotostudio, waarbij je potentiële klanten informeert over de                  mogelijkheden en hen begeleidt bij het organiseren van fotoshoots.
- Het promoten en verkopen van concepten voor events op onze eigen prachtige locatie,        waarbij je de unieke eigenschappen en mogelijkheden van de locatie benadrukt.

2

Profiel

- Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare salesfunctie, bij voorkeur binnen de           entertainment- of eventbranche.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet klanten te                      enthousiasmeren en overtuigen.
- Je bent commercieel ingesteld en streeft naar het behalen van targets en het genereren      van omzetgroei.
- Je hebt een proactieve werkhouding en kunt goed zelfstandig werken.
- Je bent klantgericht en haalt voldoening uit het bieden van op maat gemaakte                      oplossingen en een uitstekende klantenservice.
- Je hebt affiniteit met entertainment, theater en creatieve concepten.

3

Wij bieden

- Een uitdagende salesfunctie waarin je kunt bijdragen aan de groei en het succes van ons    bedrijf.

- De mogelijkheid om te werken met een breed scala aan entertainmentopties,                          theaterproducties en creatieve concepten.
- Een prachtige locatie en fotostudio waar je klanten kunt ontvangen en adviseren.
- Een motiverende en inspirerende werkomgeving waarin je je salesvaardigheden kunt          ontwikkelen en waar ruimte is voor eigen initiatief.

bottom of page