top of page

Projecten

De kans is vrij groot dat je, zonder het te weten, al eens hebt kunnen genieten van shows die wij geproduceerd hebben. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook hard gewerkt om van zowel kleine als grote evenementen in binnen- en buitenland een feest te maken. Wij houden van ons werk en genieten zelf net zo veel van een geslaagde productie als het publiek waar wij de show voor neerzetten. Zelfs voor de grootste festivals hebben we voldoende capaciteit om een strakke productie neer te zetten. Daarom hebben we hieronder een selectie gemaakt van enkele grote producties waar we trots op zijn.Dat neemt niet weg dat we net zo trots zijn op onze kleinere producties. Of je nou een bruiloft of teambuilding voor je werk wil organiseren, wij draaien er onze hand niet voor om. We houden ervan om maatwerk te leveren en doen dat graag in overleg met jou. De grootste beloning voor ons werk is wanneer wij blije gezichten zien. Dat maakt intiemere evenementen misschien nog wel specialer, want bij een bedrijfsuitje of een groepsuitje zoals een familiefeest of verjaardag is de interactie directer.

Brabants Verbond

Tijdens Brabants Verbond worden de leukste feestconcepten uit het Brabantse land verbonden. Bij dit festival is er veel entertainment die wij hebben verzorgd.

Dreamfields Festival

Vanaf de eerste editie zijn wij betrokken bij Dreamfields Festival. De afgelopen jaren verzorgden wij het entertainment op de verschillende podia en op het festivalterrein. Het bracht ons ook naar Mexico, waar in 2018 de eerste internationale editie van het festival werd gehouden.

Emporium

Emporium Festival is een Nederlands dancefestival georganiseerd door Matrixx Events. Het festival heeft ieder jaar een nieuw thema en binnen dat thema verzorgen wij het complete entertainment, vanaf de tekentafel tot de productie op de dag zelf. Check hieronder de highlights van de meest recente edities.

Essential Festival

Tijdens Essential Festival wordt het terrein omgetoverd tot een groot muziekspektakel. Naast de immense mainstage waar de headliners uit iedere muziekstijl hun show zullen geven, zal ook iedere muziekstijl vertegenwoordigd worden door een eigen stage. Ben jij klaar voor een avontuur in het bos, op het veld en aan het water?