top of page

Videoproductie

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Daar hebben wij ons werk van gemaakt. We houden ervan om visueel prikkelende producties neer te zetten, die beroepshalve vastgelegd worden op film en foto. Zo bereiken we een grotere doelgroep. Dat doen we niet alleen omdat we dit leuk vinden, maar het geeft ons ook de inspiratie en motivatie om steeds weer nieuwe concepten te bedenken. Het publiceren van ons werk is ons visitekaartje.

 

Deze jarenlange expertise delen we nu met jou. Dus wil je een professionele videoclip, trailer, aftermovie of showreel dan hebben wij alles in huis om dat mogelijk te maken. Dankzij onze ‘green screen’ en ervaren setdressers kunnen we veel verschillende filmsets creëren. Dat kan op locatie of in de studio. Onze cameramensen en editors beschikken over state-of-the-art apparatuur waarmee ze dingen doen – we willen niet opscheppen – die kunnen concurreren met de grootste commerciële partijen.

 

Enfin, we zijn best wel een beetje trots op wat we kunnen dus vergeef ons als we soms toch een beetje opscheppen. Het belangrijkste dat jij moet weten is dat wij jou van A tot Z begeleiden in de productie van een prachtige video. Onze scriptschrijvers zorgen er samen met jou voor dat jouw wensen vertaald worden naar beeld. Heb je daar acteurs/actrices voor nodig, dan boeken wij die voor je. Wat wil je nog meer!?

bottom of page